Hinnoittelu

Matkan varaaminen, hinnat ja matkaehdot

Matkat on esitelty lähtöpäivän mukaisessa järjestyksessä. Näiltä sivuilta löydät kohteet, matkatiedot, lentoaikataulut, matkanjohtajat ja hinnat. Matkakohtaisessa esittelyssä hintojen yhteydessä on mainittu, mitä hintaan sisältyy. Useimpien matkojen hinta on ns. perushinta, johon ei sisälly retkiä matkakohteen ja sen ympäristön nähtävyyksille, vaan retket ovat ostettavissa erikseen. Joillakin kiertomatkoilla koko retkiohjelma sisältyy matkan hintaan, tämä on erikseen mainittu matkan esittelyn yhteydessä. Tutustu myös matkaehtoihin ennen matkan varaamista.

Yksin matkalle ilmoittautuvien tulee varautua maksamaan yhden hengen huoneesta perittävä lisämaksu, mikäli heille ei löydy huonetoveria.

TÄRKEÄÄ!

Osallistuminen tiivisohjelmaisiin kiertomatkoihin edellyttää normaalia terveyttä ja liikuntakykyä. Liikuntaesteisillä, kuten pyörätuolia käyttävillä, tulee olla mukana oma henkilökohtainen avustaja. Matkakohteissa ei ole käytettävissämme invabusseja eikä hotelleissa invahuoneita, ei myöskään henkilökuntaa liikuntaesteisten avustamiseen.

Soita asiakaspalveluumme p. 09 565 7170 tai vieraile toimistollamme.

Olemme avoinna klo 08.30-16.30 maanantaista perjantaihin.

Toiviomatkat Oy

Toiviomatkat on 1976 perustettu yksityinen matkatoimisto, jonka päätoimipiste on Helsingissä.

Toiminta-ajatuksena on järjestää hyvin suunniteltuja, laadukkaita kiertomatkoja Raamatun maihin. Kaikki kohteemme ovat historiallisesti merkittäviä matkakohteita. Räätälöimme matkat ryhmille toiveiden mukaan.