Irlanti

Irlanti vihreine nummineen, vuoristoineen ja lampaineen sekä jylhine rantakallioineen on täynnä vaihtelevaa maisemaa ja kulttuuria. 

Maaseudulla pääset nauttimaan vehreydestä, jossa silmä lepää. Suotta ei Irlantia kutsuta "Vihreäksi saareksi".

Dublin on vilkas pääkapunki, mutta irlantilaisten ystävällisyys ja elämäniloisuus säilyy silti!  Jokainen vastaantulija on pian jo ystäväsi, kun törmäätte paikallisessa kahvilassa. Eläväinen kaupunki tarjoaa nähtävää useammaksikin päiväksi, upeaa arkkitehtuuria ja museoita, katedraaleja ja kirjastoja.

Lyhyiden etäisyyksien ansiosta tämä kaunis saari on helposti haltuun otettavissa ja pääset nauttimaan maisemista ja koko luonnon kirjosta.

Irlannilla on takanaan pitkä ja monivaiheinen historia, jossa myrskyiltäkään ei ole vältytty. Myös Irlannin kirjallinen historia on pitkä. Aikoinaan munkit kirjasivat ylös suullista perinnettä ja sittemmin lukuisat irlantilaiset kirjailijat ovat nousseet maailmankuuluisuuteen.

Soita asiakaspalveluumme p. 09 565 7170 tai vieraile toimistollamme.

Toimistomme on avoinna klo 08.30-16.30 maanantaista perjantaihin.

Toiviomatkat Oy

Toiviomatkat on 1976 perustettu yksityinen matkatoimisto, jonka päätoimipiste on Helsingissä.

Toiminta-ajatuksena on järjestää hyvin suunniteltuja, laadukkaita kiertomatkoja Raamatun maihin. Kaikki kohteemme ovat historiallisesti merkittäviä matkakohteita. Räätälöimme matkat ryhmille toiveiden mukaan.