Tšekki

Kulttuuria ja kaunista luontoa Keski-Euroopassa.

Tšekki on pieni keskieurooppalainen tasavalta, jolla on vanha kulttuuri. Tšekinmaa on luonnoltaan kaunista rajaseudun vuoristomaisemineen ja upeine linnoineen. Tšekki kuuluu Euroopan unioniin, Schengen-alueeseen ja Natoon.

Lyhyiden välimatkojen vuoksi maat ovat matkailijalle helppoja matkakohteita, joissa on paljon nähtävää ja koettavaa.

Tšekin pääkaupunkia Prahaa pidetään laaja-alaisena kulttuurin kehtona ja yhtenä Euroopan kauneimmista kaupungeista. Hyvin säilynyt vanha keskusta kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin. Praha sijaitsee Vltavajoen varrella, jonka ylittää kuuluisa Kaarlensilta. Prahaa on kutsuttu myös ”Sadan tornin kaupungiksi.”

Slovakian tasavalta on vuoristoinen sisämaavaltio Tšekin naapurissa. Slovakia kuuluu myös Euroopan unioniin, Schengen-alueeseen ja Natoon. Maan pääkaupunki Bratislava sijaitsee Tonavan varrella. Upeimmat Bratislavan nähtävyydet ovat vanhassa kaupungissa tai sen läheisyydessä. Slovakiaa pidetään vielä edullisena matkailumaana.

Slovakiassa on vahvat taideteollisuuden ja kansantaiteen perinteet.

Soita asiakaspalveluumme p. 09 565 7170 tai vieraile toimistollamme.

Toimistomme on avoinna klo 08.30-16.30 maanantaista perjantaihin.

Toiviomatkat Oy

Toiviomatkat on 1976 perustettu yksityinen matkatoimisto, jonka päätoimipiste on Helsingissä.

Toiminta-ajatuksena on järjestää hyvin suunniteltuja, laadukkaita kiertomatkoja Raamatun maihin. Kaikki kohteemme ovat historiallisesti merkittäviä matkakohteita. Räätälöimme matkat ryhmille toiveiden mukaan.