Unkari ja Itävalta

Yhdellä matkalla pääset näkemään kaksi Tonavan varrella sijaitsevaa upeaa pääkaupunkia ja niitä ympäröivää maaseutua.

Budapestin sillat yhdistävät aikoinaan itsenäiset kaupungit Budan ja Pestin. Kukkulaisessa ja metsäisessä Budassa on suuria puistoalueita, hienoja näkymiä, kaunista vanhaa arkkitehtuuria sekä museoita ja gallerioita. Budassa kohoaa kaupungin pitkästä historiasta kertova linnavuori, jolla sijaitsee Budapestin vanhakaupunki. Linnavuorella on myös Matiaksenkirkko, katolinen, keskiajalta peräisin oleva kirkko. Sen päätorni näkyy kaupungin monin osiin, ja se on Budapestin tunnetuimpia maamerkkejä.

Joen toisella rannalla Pest henkii Itävalta-Unkarin kaksoismonarkian aikaista loistoa. Siellä on Unkarin pääkaupungin moderni ydinkeskusta, Sankarien aukio, Andrássy-bulevardi, kauppahalli ja näyttävä parlamenttitalo Tonavan rannalla.

Matkalla Wieniin pysähdytään vaikuttavassa Pannonhalman benediktiiniluostarissa, joka kuuluu Unkarin historiallisen rakennustaiteen aarteisiin ja on Unescon maailmanperintökohde.

Wien on Euroopan kauneimpia kaupunkeja ja täynnä historiaa. Wienistä käsin on hallittu laajoja Euroopan alueita. Keisarillisen Wienin nähtävyyksiä ovat Ringstrassen varrella sijaitsevat upeat rakennukset: valtionooppera, parlamenttitalo, raatihuone, yliopisto, Hofburgin talvipalatsi ja Belvederen barokkilinna. Wienissä on paljon upeiden puutarhojen ympäröimiä palatseja, joista Schönbrunnin linna, suuri keisarillinen kesäpalatsi, on yksi tunnetuimmista.

Soita asiakaspalveluumme p. 09 565 7170 tai vieraile toimistollamme.

Olemme avoinna klo 08.30-16.30 maanantaista perjantaihin.

Toiviomatkat Oy

Toiviomatkat on 1976 perustettu yksityinen matkatoimisto, jonka päätoimipiste on Helsingissä.

Toiminta-ajatuksena on järjestää hyvin suunniteltuja, laadukkaita kiertomatkoja Raamatun maihin. Kaikki kohteemme ovat historiallisesti merkittäviä matkakohteita. Räätälöimme matkat ryhmille toiveiden mukaan.