Israel

Israelin maisemat ja luonto vaihtelevat pienen alueen sisällä. Kiinnostavimmat historialliset nähtävyydet liittyvät Raamatun tapahtumapaikkoihin. Keskeiset kohteet ovat Juudean vuorimaassa sijaitseva pääkaupunki Jerusalem sekä pohjoisen vehreä Galilea Gennesaretinjärven ympärillä.

Toiviomatkat vie sinut neljässä ja puolessa tunnissa Välimeren rannikolla sijaitsevaan Tel Aviviin, mistä on vain tunnin bussimatka Jerusalemiin ja parin tunnin matka Gennesaretin rannalla sijaitsevaan Tiberiakseen.

Maapallon syvin kohta on Kuolleenmeren alueen hautavajoama 400 m merenpinnan alapuolella, mihin on vain lyhyt matka Jerusalemista. Alue houkuttelee erilaisista terveyskylvyistä kiinnostuneita.

Etelässä Punaisenmeren rannalla sijaitseva Eilat on tunnettu lomakaupunki, joka on talvikuukausinakin lämmin ja aurinkoinen. 

Tel Aviv on Israelin kiihkeärytmisin suurkaupunki, jonka kulttuuritarjonta on runsas ja pitkä hiekkaranta ulottuu aivan keskustan tuntumaan.

Monipuolisimmin tutustut Israeliin Toiviomatkojen perinteisillä kiertomatkoilla. Räätälöimme matkaohjelmat niin Raamatun historiasta kuin kulttuurista ja nähtävyyksistä kiinnostuneille ryhmille toiveiden mukaan. Ohjelmistossa on myös Israelin ja Jordanian yhdistelmämatkoja, joilla näet Israelin keskeisten kohteiden lisäksi mm. historiallisen Petran ruusunpunaiseen kallioon louhitun erämaakaupungin, jossa käynti on ainutlaatuinen elämys.

Matkalla tarvittavat asiapaperit

Passi, joka on voimassa vielä kuusi kuukautta matkan jälkeen. Alle kolme kuukautta kestävillä turistimatkoilla Israeliin ei tarvita viisumia.

 

Israelin viranomaisten määräyksen mukaan matkanjärjestäjän tulee ilmoittaa asiakkaittensa nimi-, kansalaisuus- ja passitiedot hotelleille etukäteen. Syynä on maan arvonlisävero, jota ulkomaalaisten matkailijoiden ei tarvitse hotellimajoituksesta maksaa. Lähetämme asiakkaalle matkavahvistuksen yhteydessä passitietolomakkeen, jossa pyydettyjen tietojen tulee olla Toiviomatkoilla viimeistään kaksi kuukautta matkan alkua. Hotellit laskuttavat lisämaksun asiakkaalta hotelliin saapuessa, jos ne eivät ole saaneet tietoja ajoissa. Asiakkaan velvollisuus on pitää huolta siitä, että tiedot ovat Toiviomatkoilla ajoissa.

Tiedot voi ilmoittaa Toiviomatkojen toimistoon joko postitse, puhelimitse tai sähköpostitse osoitteeseen helsinki@toiviomatkat.fi.

 

Jordanian yhdistelmämatkoilla Jordanian ryhmäviisumin hankkimista varten tiedot passin numerosta ja voimassaoloajasta tulee toimittaa Toiviomatkoille viimeistään kaksi kuukautta ennen matkan alkua.

 

Matkat kohteeseen

Ei julkaistuja matka-aikoja tällä hetkellä. Tiedustele seuraavaa matkaa asiakaspalvelustamme 09 565 7170.

Soita asiakaspalveluumme p. 09 565 7170 tai vieraile toimistollamme.

Toimistomme on avoinna klo 08.30-16.30 maanantaista perjantaihin.

Kesällä juhannuksesta heinäkuun loppuun saakka suljemme klo 16.00.