Italia

Kaikki tiet vievät Roomaan. Lentäen sinne pääsee Helsingistä kolmessa ja puolessa tunnissa.

Rooma – ikuinen kaupunki on täynnä nähtävyyksiä: Forum Romanum, Colosseum, kirkot, aukiot ja suihkulähteet. Maailman pienin itsenäinen valtio Vatikaani keskellä Roomaa on katolisen kirkon keskus. Vatikaanivaltion aarteet, Sikstiiniläiskappeli ja Pietarinkirkko ovat ympäri maailmaa saapuvien matkailijoiden kohteina. 

Rooma – ikuinen kaupunki on täynnä nähtävyyksiä. 

Italian kiertomatkaan voimme sisällyttää Rooman lisäksi kauniista maisemistaan tunnetun Sorrenton, retken Caprin saarelle ja Vesuviuksen tuhkasta esiinkaivetut antiikin Pompejin rauniot. Tai teemme toisenlaisen kulttuurimatkan Roomasta pohjoiseen, missä kohteina voivat olla Perugia, Assisi, Siena ja Firenze

Myös Pohjois-Italian Milanoon pääsee kätevästi lentäen. Sieltä alkavaan kiertomatkaan sopivat mainiosti Pisa vinoine torneineen, Firenzen taidekaupunki, mosaiikeistaan kuuluisa Ravenna, kanavien ja gondolien Venetsia sekä poikkeaminen kauniin Gardajärven maisemiin.

Italian saappaankorossa, Apuliassa, pääsemme ihmettelemään EU:n eteläisimmän alueen osittain jopa eksoottista arkea. Tutustumme Apulian tärkeimpiin kaupunkeihin, rannikolla sijaitsevaan Bariin ja barokkiajan rakennuksista tunnettuun Lecceen. Näemme laajoja oliivipuulehtoja, menneisyyden aarteita ja maaseudun hidastahtista elämää. Apulian kiertomatkan aikana nähdään kolme hyvin mielenkiintoista Unescon maailmanperintökohdetta: Castel del Monte, vuodelta 1240 peräisin oleva kahdeksankulmainen linna, Alberobello trullirakennuksineen ja luola-asunnoistaan tunnettu Matera.

Matkat kohteeseen

lähtöaika yötä otsikko matkanjohtaja hinta
La, 30.11.2024 7 Adventtimatka Rooma - Bari, 8 päivää Ahvio Juha, Jääskeläinen Helvi 1899€

Soita asiakaspalveluumme p. 09 565 7170 tai vieraile toimistollamme.

Toimistomme on avoinna klo 08.30-16.30 maanantaista perjantaihin.

Kesällä juhannuksesta heinäkuun loppuun saakka suljemme klo 16.00.