Raamatun maihin jo vuodesta 1976

Toiviomatkat aloitti toimintansa vuonna 1976. Alkuvaiheessa tuskin kukaan mukana olleista saattoi kuvitellakaan, että yhtiö olisi jo muutamaa vuotta myöhemmin pohjoismaiden suurin Israeliin suuntautuvien seurakuntamatkojen järjestäjä. Vuosien kuluessa Toiviomatkat on vienyt Israeliin noin 170.000 matkailijaa.

Tärkeämpi kuin matkustajien määrä on kuitenkin ollut asiakkaiden tyytyväisyys matkan antiin hyvien järjestelyjen ansiosta.

Uskollisimmat asiakkaamme ovat käyneet Israelissa useita kymmeniä kertoja. Toiviomatkat on koko toimintansa ajan vienyt matkustajansa Israeliin omin tilauslennoin. Monina vuosina maalis-huhtikuun ja toisaalta lokakuun huippukaudella olemme lentäneet Finnairin koneilla jopa kolmesti viikossa Helsingistä Tel Aviviin. Parhaimpien vuosien huippuaikoina meillä on ollut samanaikaisesti Israelissa lähes 500 asiakasta. Israelin-matkailuun on liittynyt myös humanitaarinen työ monin eri tavoin. Viime vuosina monet ryhmät ovat yhdistäneet Israelin-matkaansa käynnin Jordaniassa. Tarunhohtoinen Petran kalliokaupunki on todella näkemisen arvoinen.

Toiviomatkat on myös yksi Suomesta Turkkiin suuntautuvan matkailun pioneereista. Aloitimme ensimmäisenä tilauslennot Suomesta Länsi-Turkin Izmiriin vuonna 1988, jolloin uusia suomalaiskohteitamme olivat Izmir, Cesme ja Kusadasi sekä erikoisuutena Izmirin kautta tehtävät matkat lähellä Turkin rannikkoa sijaitsevalle Kreikan Khiokselle.

Kreikan-matkojen järjestämisen aloitimme jo 1980 laajoilla kiertomatkoilla. Toiviomatkoilla oli myös ensimmäisenä Suomessa oma tilauslentosarja Peloponnesoksen Kalamataan.

Keväästä 1997 lähtien olemme järjestäneet ryhmille tilauksesta Italian kiertomatkoja. Pohjois-Italian kierroksen tärkeimmät kohteet ovat Venetsia, Firenze ja Milano. Tarjoamme ryhmille myös Keski-Italian kiertomatkoja, joiden kohteina ovat Rooma, Napoli, Pompeji, Sorrento ja Capri. Keski-Euroopassa kiertomatkojen kohteina ovat olleet mm. Saksan Luther-kaupungit.

Haluan kiittää tähänastisesta luottamuksesta asiakkaitamme, matkanjohtajiamme, työntekijöitämme ja yhteistyökumppaneitamme Suomessa ja ulkomailla. Tervetuloa mukaan uusille toiviomatkoille!          

Tapani Oksanen

toimitusjohtaja

Soita asiakaspalveluumme p. 09 565 7170 tai vieraile toimistollamme.

Toimistomme on avoinna klo 08.30-16.30 maanantaista perjantaihin.

Kesällä juhannuksesta heinäkuun loppuun saakka suljemme klo 16.00.