Matkan varaaminen

Matkan varaaminen, hinnat ja matkaehdot

Matkat on esitelty lähtöpäivän mukaisessa järjestyksessä. Näiltä sivuilta löydät kohteet, matkatiedot, lentoaikataulut, matkanjohtajat ja hinnat. Matkakohtaisessa esittelyssä hintojen yhteydessä on mainittu, mitä hintaan sisältyy. Useimpien matkojen hinta on ns. perushinta, johon ei sisälly retkiä matkakohteen ja sen ympäristön nähtävyyksille, vaan retket ovat ostettavissa erikseen. Joillakin kiertomatkoilla koko retkiohjelma sisältyy matkan hintaan, tämä on erikseen mainittu matkan esittelyn yhteydessä. Tutustu myös matkaehtoihin ennen matkan varaamista.

Yksin matkalle ilmoittautuvien tulee varautua maksamaan yhden hengen huoneesta perittävä lisämaksu, mikäli heille ei löydy huonetoveria.

Osallistuminen tiivisohjelmaisiin kiertomatkoihin edellyttää normaalia terveyttä ja liikuntakykyä. Liikuntaesteisillä, kuten pyörätuolia käyttävillä, tulee olla mukana oma henkilökohtainen avustaja. Matkakohteissa ei ole käytettävissämme invabusseja eikä hotelleissa invahuoneita, ei myöskään henkilökuntaa liikuntaesteisten avustamiseen.

Matkan varaaminen tapahtuu joko matkaesitteessä mainitun matkanjohtajan kautta tai Toiviomatkojen toimistosta sähköpostilla, puhelimitse tai henkilökohtaisesti. Toiviomatkat postittaa matkan tilaajalle vahvistuksen varauksesta. Siinä on kaksi laskua; toinen varausmaksun ja toinen loppumaksun suorittamista varten. Varausmaksu tulee suorittaa 10 päivän kuluessa vahvistuksen postittamisesta (eräpäivä laskussa). Suorittamalla varausmaksun asiakas hyväksyy yleisiin matkapakettiehtoihin ja Toiviomatkojen lisä- ja erityisehtoihin sisältyvät määräykset sekä ne mahdolliset esitteen tietoihin tulleet muutokset, jotka Toiviomatkat ilmoittaa asiakkaalle matkan vahvistamisen yhteydessä.

Varausmaksu on 200 € / henkilö.

Loppuerä matkan hinnasta on maksettava eräpäivään mennessä eli 40 päivää ennen matkaa. Jos matka varataan loppumaksun eräpäivän jälkeen, matkan koko hinta on suoritettava välittömästi pankkiin tai Toiviomatkojen toimistoon.

Matkan voi maksaa myös Visa-, MasterCard- tai Amex-luottokortilla.

Soita asiakaspalveluumme p. 09 565 7170 tai vieraile toimistollamme.

Toimistomme on avoinna klo 08.30-16.30 maanantaista perjantaihin.

Kesällä juhannuksesta heinäkuun loppuun saakka suljemme klo 16.00.